Yakkay smart two cykelhjelm med cover eller hat

YAKKAY sortimentet af en skaterhjelm, som selvfølgelig er godkendt som cykelhjelm og testet sikker på laboratorie. Denne YAKKAY hjelm fås med cover i forskellige modeller og farver, hvor stropper i forskellige farver kan tilkøbes. Der er monteret skruespænde i nakken for bedre tilpasning til hovedet. Yakkay hjelmen kan bruges uden yakkay cover og ligner så en skaterhjelm.
 

Yakkay cove eller hat til cykelhjelm

Du kan købe et YAKKAY cover og sætte på. De sidder fast ved hjælp af en stram elastik som krænges rundt om hjelmen. Mulighederne er mange som du nok har fundet ud af. Det vigtigste når du bestiller er at cover passer til hjelm i størrelsen. Det vil sige medium cover til medium hjelm osv.

Cykelhat, cykelhjelm med bøllehat, yakkay smart two finder du hos cykelhjelm.dk yakkay cykelhjelme eller cykelhjelm med hat er lidt af en succeshistorie om danske designere som ønskede at skabe en sikker moderigtig cykelhjelm i et helt nyt og anderledes design. Vi må konstatere at det der kom ud i den anden ende er genialt. Det er en niche inden for cykelhjelme og skaterhjelme.

Hvorfor skifte cykelhjelmen ud når du ønsker et andet udseende. Du kan bare nøjes med at skifte betrækket ud eller coveret som vi også kalder det.