Prismatch

PRISMATCH

Vi har prismatch på hele vores sortiment

Produktet skal være af samme mærke, model, kvalitet, størrelse, farve mv.
 

Betingelser

Prismatch gælder, når man sammenligner priser på Cykelhjelm.dk med danske webshops (dansk CVR-nummer og lager i Danmark). Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.

Prismatch gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som slag-, kø- og åbningstilbud, eller i begrænset antal. Prismatch gælder ikke for specialtilpasset produkter (fx. returlabel), udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud (fx. indkøbsforeninger) eller individuelt forhandlede priser. Prismatchet skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for xx kr.). Prismatchet omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Når vi sammenligner priser med konkurrenter, medregnes evt. fragt, kort- og ekspeditionsgebyr. Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos konkurrenterne.

Forbrugerens ufravigelige rettigheder efter lovgivningen berøres ikke af Prismatch, f.eks. i forhold til reklamationer.


Hvordan gør jeg det?

Send en e-mail til kontakt@cykelhjelm.dk. Oplys link vi skal prismatche. Det tager ca. 1-3 dage at lave et prismatch. Vi undersøger om prismatchet kan godkendes og kontakter dig efterfølgende på mail. Godkender vi prismatchet kan du bestille varen og svare ordrebekræftelsen tilbage med prismatch, så retter vi prisen inden afsendelse. Det er vigtigt at du sender et link med til konkurrenten som vi skal prismatche.

Har du allerede bestilt din vare, og er det inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prismatch på bestilte varer, ved at kontakte os (HUSK AT SKRIVE DIT ORDRENUMMER).

Har du yderligere spørgsmål til prismatch kan du altid kontakte os på kontakt@cykelhjelm.dk