Abus cykelhjelm til børn og voksne

Abus cykelhjelm er kendetegnet ved sikkerhed, kvalitet og innovation. Der kommer hele tiden nye cykelhjelme på markedet fra Abus som er markedsledende i Danmark.


De laver børne cykelhjelme fra barnets første cykelhjelm til de unge teenagere som skal have en fed og komfortabel skaterhjelm som er godkendt til cykling.

De laver cykelhjelme med led lys og kommer hele tiden med nye tiltag som nye hagespænder og blødere stropper.

Til os der kører inde i byen laver de city cykelhjelme, så man kan få en cykelhjelm som ser cool og moderigtig ud og når de så samtidig laver en testvinder i TÆNK test, Abus Urban I, ja så er der vel ikke så meget mere at skrive.

Abus smiley modellerne er perfekte som barnets første cykelhjelm. Tilkøber du bogen antons nye cykelhjelm, så bliver det en nem sag at få barnet til at anvende cykelhjelm.

Abus cykelhjelm til børn

Når de selv begynder at cykle og designet ikke længere skal være babyagtigt så har Abus lavet børne cykelhjelme som matcher børns aktivitetsniveau.

Når de bliver lidt større, ja så er de klar til modellerne som voksne også cykler med. Abus er kendt for at lave mange størrelser i hver model.

 

Abus cykelhjelm til landevej og sport

Skal du ud på landevejen eller moutainbike cyklen, så har Abus et stort udvalg af cykelhjelme. Abus er også begyndt at få produceret nogle af deres modeller i Italien. Så kan du få en cykelhjelm som ikke er produceret i Kina. Abus Airbreaker, Abus Gamechanger og Abus Stormchaser er produceret i Italien.