GRATIS LEVERING AF CYKELHJELME OG ORDRE OVER KR. 300,-

Du kan vælge at få din pakke leveret af GLS. Der er flere metoder. 

GLS Pakkeshop. Levering til udleveringssted efter eget valg

Gratis fragt ved køb over 300 DKK (ellers 49 DKK)

Hent pakken på dit favorit udleveringssted. Du får forslag til udleveringssteder i forbindelse med bestilling. Pakken ligger klar til afhentning i 7 kalenderdage efter, at du har modtaget advisering fra GLS. Ikke-afhentede pakker returneres herefter til webshoppen.

Vælger du GLS Pakkeshop som leveringmåde vil vores system automatisk søge efter de nærmeste udleveringssteder i dit lokalområde (udfra postnummer), som du så kan vælge i blandt.  Du får advisering på SMS / e-mail, når pakken kan afhentes. (du taster mobilnummer / e-mailadresse ved bestilling). Husk legitimation ved afhentning.


GLS Privatlevering. Levering til din privatadresse

69 dkk

GLS privatlevering er den ideelle løsning for private modtagere, da servicen gør det muligt at tilpasse pakkemodtagelsen til modtagernes dagligdag. Hvis du vælger Flexlevering "pakken må stilles" og angiver sted, stiller chaufføren pakken på det aftalte sted på din adresse – f.eks. i en garage. Efter leveringen får du besked via mail. Leveringstidspunktet er typisk mellem kl. 7-16.

Vælger du ikke at pakken må stilles leveres pakken som almindelig forsendelse. Du informeres pr. mail om leveringsdato og anslået leveringstidspunkt. Hvis ikke du er hjemme afleveres pakken i en pakkeshop eller tages med tilbage til GLS depot. Du bliver adviseret om dette. Denne leveringsform ikke er egnet til etageejendomme.

GLS Erhverv. Levering til firma/arbejdsplads

Gratis fragt ved køb over 300 DKK (ellers 69 DKK)

Med GLS Erhverv kan du få din pakke leveret direkte til dit firma eller arbejdsplads. Du sparer altså en masse tid. Levering med GLS Erhverv sker i dagtimerne typisk mellem 08.00 og 16.00 på alle hverdage. Der skal være en modtager tilstede og adressen skal være firmarelateret.

GLS leverer vores cykelhjelme i Danmark

Vi har valgt at bruge GLS som eneste leverandør for at samle vores pakker med cykelhjelme hos en pakkeleverandør for at få de mest optimale fragtbetingelser. En cykelhjelm vejer ikke ret meget, men den fylder alligevel en del volumenmæssigt og det koster i fragt og returfragt. Med stigende oliepriser og inflation, så er det vigtig for os at kunne tilbyde fragt til rimelige priser.